lördag 9 maj 2009

Efterlysning

Om någon av er kära läsare springer på sådana här tallrikar - hör gärna av er till mig. De är från Gustafsberg och heter: Asiatic Pheasants (lila i färgen).

Jag är intresserad av djupa tallrikar, olika uppläggningsfat, skålar mm. Vet inte riktigt vad som finns i serien, men det som hittas helt enkelt..

3 kommentarer:

  1. Mamma sa att din färg är den färgen de gjorde ursprungligen och att de började göra andra färger, som rosa, senare. Men eftersom din är originalfärgen borde den vara lättast att få tag på, och hon trodde att det ska finnas alla delar som brukar ingå i en servis. Jag har en bild på hennes rosa nu som du kan kolla på! =)

    *ber den andra Fru Staron om ursäkt*

    SvaraRadera
  2. Saxifragan har jag haft tidigare på min balkong och de fick jag kasta, men tänkte ta de nya till kolonin och prova sätta dem vid stenparti.Tuvbildande,tål sol och frost.

    SvaraRadera
  3. Grannen: Jag har nu hittat foton på hela servisen på Tradera. Verkar finnas i massa färger. Och ja det verkar finnas allt möjligt. För oss blir det nog bara tal om tallrikar och lite uppläggningsfat mm. Tack för att du kollade.

    Piah: Tack, jag ska kolla in dem lite mer. De var väldigt fina!

    SvaraRadera