lördag 25 april 2009

Och så blir det ljust.

Startade dagen på BYGGmax för att kompletera lite till den väggfasta bänken. For vidare och inhandlade bl.a. en "Krankoppling, 2-vägs med flödeskontroll".

Dagens första sak blev att byta krankoppling då den gamla var lite sprucken. När man vred på den gamla så stod det som en liten vattenspridare från dess sida.




Dagens andra stora bedrift var målning, eller ja, bedriften bestod nog i all denna tejpning. Tejp, tejp, tejp... Fick hjälp av en vän/granne som bad om att få komma och hjälpa till (hon skickade ett sms där det stod att hon var rastlös och om det inte fanns något för henne att göra på Staronborg). SJÄLVKLART finns det att göra :) Hade hoppats på att hinna måla två gånger idag, fixa lite hyllor i förrådet, sätte upp spalje inne och bygga den väggfasta bänken. Okej, ambitionsnivån är inte riktigt realistisk. Hann en strykning... Hoppas hinna strykning nummer två imorgon någonstans mellan 18-års kalas, tvättstugan och hämtning på stationen.

"den andra fru Staron"

1 kommentar:

  1. Gny så härligt! Det är en fröjd att läsa om er kolonistuga och det är inte utan att man blir en smula avis! Ser fram emot att få komma och hälsa på!

    SvaraRadera