tisdag 21 juli 2009

Livstecken

Allt detta regn gör att vi inte kan jobba på med staketet i den takt som vi önskar. Framsida och delar av sidorna är klara, men en hel del kvartstår. Nej, när det regnar då fixar vi inomhus. Som idag när vi äntligen fått upp lite gardiner och gjort iordning vår myshörna på bänken. Se foto ovan och nedan. Det blev riktigt mysigt. Vi har även fått upp en ny taklampa, då den tidigare blivit utmobbad som "det enda som inte passar in i rummet".. ;O) Så kan vi ju inte ha det!? Nej nu hänger det en fin färgglad lampa på plats!


Nu är det verkligen semester och på sätt och vis är det ett skönt kvitto att titta på vår skrivfrekvens här på bloggen (även om jag förstår att vi är tråkiga bloggare just nu..). Vi har tagit ledigt från "måsten" och "borden". Nog för att vi sliter om dagarna men de fylls av annat än än datorer och stillasittande vilket är bra. Snart är vi ju där igen iaf..
Bild: En stor zinkbalja som vi fått av koloniföreningen, eller rättare sagt av den fantastiska trädgårdsmästaren som hjälper oss med goda råd. Baljan har nu blivit fylld av stora smultronplantor som en god vän hade gallrat bort (galet nog..)
Vi hörs snart igen! Det är en del att uppdatera om :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar