tisdag 4 augusti 2009

Plantor, stolar och sysselsättning.

Semestern har just tagit slut och jag återvänder så sakteligen till den vardagliga lunken vilket även innebär återupplivningen av bloggen. Vi har minsann inte legat på latsidan på kolonin. Vi har planterat växter i oändlighet, bärbuskar, blommor, blommor och lite mer blommor. Invändigt har det dock inte skett några större mirakel. Vi har satt och målat staket så fort vädret har tillåtit. Blev glatt överraskad när vi igår åkte förbi som hastigast för att vattna alla dessa ny satta plantor. Solrosfröna som frugan satte för ca 2 månader sedan har vuxit och nu har det t.o.m. kommit blomknoppar(!). Det kan nog bli ett gäng blommande vackra solrosor trots allt :-)
När vi i slutet av semestern befann oss i bilen på väg mot mina svärföräldrar så ringer mobilen. Personen i andra änden ville fråga om vi ville ha 4 eller 6 Grytthyttan stolar med tillhörande bord och allt detta utan kostnad, en gåva!! Stort tack M med man!!

3 kommentarer:

  1. Beskrivningen av alla plantor och buskar låter helt underbar. Mina solrosor på balkongen håller också på att slå ut. Grattis till möblerna från Grythyttan! Lycka till med alla vackra blommor och bärbuskar på kollon.
    Anki

    SvaraRadera
  2. Tack Anki!
    Vi blir så glada över dina peppande kommentarer. Du får se till att de unga tu tar med dig hit någon gång.
    Allt gott till dig
    //Fruaruna Staron

    SvaraRadera
  3. Ja det har de lovat det, gäller bara att få till det.
    Ha det bra i bland blommor o blader.
    Anki

    SvaraRadera