måndag 22 juni 2009

Trampsten och annat

Idag tog vi en ledig dag och ägnade oss helt åt Staronborg. Vi fick en fantastisk dag i solen. Det är så skönt att komma dit och få fixa och dona.

Idag har vi gjort klart vår lilla "park", ja nästan iaf. Nu saknas bara stöttepinnar till hallonen (som hade växt jättemycket sedan sist). Det blev bra med parken. Eller vad tycker ni?



Kommer ni ihåg att jag för en tid sedan visade en stenstig?! Idag började vår resa till en egen stig av trampsten. Vi har lagt ut stenarna för att se hur de ska ligga. Det är ett litet pussel med att bestämma avstånd, bredd, formation osv. Sedan ska vi gräva ut för stenarna, fylla på med sättsand och sist få stenarna på plats. Längtar tills det är klart. Tror att det kommer att bli ett tungt arbete..
Utanför vår entré blommar det för fullt. Det är kul för förra sommaren hann vi aldrig se när dessa blommor var i blom utan vi kom till huset när de redan hade blommat över. De är riktigt fina!

1 kommentar:

  1. Hej igen!
    Jag har en favorit ört som heter Åbrodd. Den luktar så gott när man rör bladen. Den är släkt med Malört och kan användas som krydda i brännvin. Hat själv aldrig smakat. Min mormor hade Åbrodd i sin trädgård på sommartorpet och ett starkt minne jag har är röda klängrosor och Åbrodd i en bukett. Mmmmmm doftade ljuvligt.
    Anki

    SvaraRadera