måndag 15 juni 2009

Loppishelg

Helgen har varit galet bra. Den har både förgyllts av härligt sällskap och underbart bra loppisar. På lördagen, hemma hos vänners föräldrar fyndades flera tallrikar, några ljuvliga skålar och en fin duk för 5 kr..

På söndagen var vi hemma hos några goda vänner till frugans familj som håller på att tömma en äldre släktings hus. Inredningen var orörd från 50-talet, en guldgruva om man har vår smak.

Med oss hem kom en hel del porslin, en till stringhylla, badrumskåp, emaljkastruller, lite kockum-prylar, glasskålar, fina lampor, några fina plåtburkar, trädgårdredskap mm mm.

Det bästa av allt är trädgårdsmöbler som stod och väntade nere i källaren. Prima fina stolar och ett runt bord (á la Grythyttan) med tillhörande parasoll i galon. Sedan fick vi även en fantastisk solstol, likt de blå som vi redan har, fast nu i 50-tals original! Jag hittade även en underbar zink-vattenkanna som ska få tjänstgöra ute på Staronborg.

Vi fick idag besked om att vi även kommer att få ett ljuvligt bord, två fina stolar, en taklampa och en gammal koskälla. Lovely!! Bara att hämta :O)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar